Bli bedre kjent med oss! 

Vi startet opp 2005 som en av Norges første baderomsbutikker på nett. Som de fleste var vi ganske så små i begynnelsen, og du kan kanskje tenke deg at netthandelen i 2005 ikke var like populær som det er i dag. Likevel stod vi gjennom det og klarte oss bra. Det betyr at du i dag kan du finne over 22 000 produkter fra kjente merkevarer, til konkurransedyktige priser! Takk og pris for at internett ikke ble en flopp slik som det ble skrevet i avisene i 1996!

Vi prøver så godt vi kan å leve opp til navnet vårt «Badeeksperten». Og hva vil det si? Det er nok ikke et fasitsvar på det, men vi tenker i alle fall at du som kunde skal ha en god opplevelse når du handler i nettbutikken vår. Er det for eksempel vanskelig å finne fram? Da kan du sende oss en melding så skal vi se om det er noe vi kan forbedre!  Vi vet også at du som kunde er på jakt etter de beste prisene når du skal pusse opp badet, og det hadde jo vært til fordel for oss begge om vi er løsningen på dette! Derfor jobber vi hardt for å gi deg et stort utvalg til lavest mulig pris.


Var du kanskje innom oss når siden så slik ut?

 

Badeeksperten.no  + Rørmont AS =  Sant

Skal du være ekspert på bad så skulle det vel bare mangle å ha et eget rørleggerselskap! Hvis du bestiller varene dine fra Badeeksperten.no , så får du 10% avslag på montering fra Rørmont. De har over 15 års erfaring innen rørleggerservice, og egne rørleggere som monterer i Vestfold, Buskerud og Oslo-område. Du kan lese med om Rørmont på Rormont.no

Hvorfor velge oss?

OVER 22 000 PRODUKTER

  • Vi har over 22 000 produkter fra kjente leverandører.

SPAR PENGER

  • Du sparer fra 30 % – 70% på enkelte varer når du bestiller fra oss.

GRATIS LEVERING

  • Vi har fri frakt over hele Norge. Det vil si at den nye dusjen din kan komme på døra uten noen ekstra kostnader.

RETURGARANTI

  • Vi gir deg 14 dagers returgaranti hvis du ikke er fornøyd med varen.

RÅD OG VEILEDING

  • Lurer du på noe kan du få råd og veiledning uten noen ekstra kostnader. Enten du vil snakke med en rørlegger eller ta en hyggelig prat med  Sverre på kontoret.